Vaateliike Fiina Oy palvelee Pälkäneellä

Fiina Oy on monipuolinen vaateliike, josta saat laadukkaat naistenvaatteet ja apua pukeutumiseen. Samoissa tiloissa toimiva ompelimo huolehtii tarvittaessa vaatteiden korjauksista. Tiloissamme järjestät myös omalla porukalla rennon shoppailuillan!

Palvelemme asiakkaita Pälkäneellä. Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kauniit vaatteet

Fiinasta löydät kattavan valikoiman tyylikkäitä ja mukavia naisten vaatteita useilta eri valmistajilta. Kokoja on runsaasti (34–54) ja ne vaihtelevat valmistajan mukaan.

Pyrimme täyttämään toiveesi! Jos ei juuri sinun kokoa tai mieleistä väriä löydy, niin tilamme ne sinulle mahdollisuuksien mukaan.

Myymme myös hyvin istuvia alusvaatteita ja uimapukuja. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi esimerkiksi tilauksesta saatavat bodyt ja proteesiliivit. Vaatteiden ja alusvaatteiden ohella saat meiltä kaikki tarvitsemasi asusteet, kuten huivit, laukut ja korut. Tervetuloa tutustumaan!

Merkit

Vinkkejä pukeutumiseen

Saat Fiinasta pukeutumisneuvontaa ostosten yhteydessä niin halutessasi. Aikaa ei tarvitse varata erikseen. Riittää, että tulet paikalle.

Pitkän vaatealan kokemuksemme avulla osaamme löytää juuri sinun vartalollesi ja väreihisi istuvat vaatteet. Kerromme myös erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin sopivasta pukeutumisesta. Voit hyödyntää saamiasi vinkkejä myöhemmin sekä arki- että juhlapukeutumisessa.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – kysy rohkeasti!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Naisten illat

Voit järjestää tiloissamme naisten illan esimerkiksi ystävillesi. Illan aikana saatte vinkkejä pukeutumiseen ja voitte sovittaa rauhassa vaatteita omalla porukalla!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille oma ilta! Suositeltava osallistujamäärä on 5–10.

Yhteystiedot

Ompelimon palvelut

Yrityksemme kanssa samoissa tiloissa toimii ompelimo Ateljee TuijaN. Ateljee TuijaN tekee vaatteiden korjaukset ammattitaidolla.

Yhteystiedot:

Ateljee TuijaN

040 719 6451